John Deere представив новий зернозбиральний комбайн S400

11 вересня 2020 472 0
John Deere представив новий зернозбиральний комбайн S400

Компанія John Deere представила новий зернозбиральний комбайн серії S400 у рамках прес-конференції, проведеної у режимі онлайн. Повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що комбайн вже успішно показав себе на полях Бразилії при збиранні сої та кукурудзи.

Також він підходить і для роботи з іншими зерновими культурами. Машина призначена в першу чергу для середніх та малих фермерських господарств. Створена на основі інноваційних технологій, має ряд переваг: проста в експлуатації, мінімізує втрати при збиранні, дає краще очищення і, як наслідок, вищу якість зерна.

«Новий комбайн здатний забезпечити підвищення продуктивності на 25%, а також підвищити якість зерна на 50% і знизити втрати на 75%. Цього вдалося досягти за рахунок ексклюзивної роторної технології John Deere — Rotor TriStream ™, яка передбачає наявність децентралізованого ротора і трьох секцій. Раніше ця технологія використовувалася тільки на комбайнах високої потужності і вперше була застосована на машинах для середніх та малих господарств», — зазначив Родріго Бонато, директор з продажів John Deere у Бразилії.

Комбайн з однороторним молотильно-сепаруючим пристроєм приводиться в дію за допомогою двигуна John Deere об'ємом 6,8 л. Машина сумісна з жатками 600R і 600F. Модель оснащена системами точного землеробства: AutoTrac, Harwest Doc, JDLink. Крім того, на комбайні встановлено ексклюзивна розробка John Deere — система Active Terrain Adjustment, яка зводить до мінімуму втрати зерна при підйомі або спуску зі схилу.

Новий комбайн John Deere S440 має зменшений радіус повороту, що дає економію часу на маневрах до 25% і, як наслідок, підвищує швидкість збирання.

Крім того, відносно невелика маса комбайна у поєднанні з опцією повного приводу знижують навантаження на ґрунт та його ущільнення, а також дозволяють ефективно працювати на заболочених землях, де більш важкі машини можуть загрузнути. Менша вага також дає додаткову перевагу у вигляді економії пального.

Комбайн S400 буде доступний для попереднього замовлення у дилерів восени 2021 р., а поставки почнуться з 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus