У John Deere оновили лінійку тракторів 7R та 8R

18 липня 2020 107 0
У John Deere оновили лінійку тракторів 7R та 8R
traktorist.ua

John Deere розпочав модернізацію своєї популярної лінійки тракторів 7R та 8R для 2021 модельного року. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що трактори MY21 будуть доступні для замовлення та постачання вже з листопада. Нові моделі відрізняються більшою потужністю, кращим комфортом та оновленим кермом.

Новинкою у модельному ряді 7R став трактор 7R 350 з номінальною потужністю 350 к.с. — на 20 к.с. більше, ніж у найбільшого трактора MY20 7R — та базовою вагою 11,2 т. Модель 7R 350 має найкраще співвідношення потужності та ваги серед усіх пропозицій тракторів від John Deere. Постачається у стандартній комплектації із підвіскою Triple Link Suspension і безступінчастою коробкою передач (IVT™). Або ж опційно можна замовити із системою управління CommandPRO™ для точного управління швидкістю та простого підключення навісного обладнання.

«Новий 7R 350 — це правильний вибір для робіт, які потребують значної потужності. Клієнти виграють від маневреності та меншого розміру шасі, що пропонується цим трактором. Він ідеальний для перевезення навозної жижі чи кормів, для приведення в дію крупногабаритного обладнання для скошування та пресування», — розповів Райан Жардон, менеджер з маркетингу John Deere.

Ще одне ключове удосконалення трактора 7R (для роботи з сіном та кормами) — опція LSB Ride Control™. Вона дає фермерам змогу використовувати легший трактор 7R із системою керування LSB Ride Control для більшого комфорту оператора, зниження рівня ущільнення ґрунту  та пошкодження врожаю, завдяки легшій посадці трактора. 

LSB Ride Control модулює IVT трактора, щоб компенсувати рух повороту плунжера прес-підбирача. Система саморегулювання покращує комфорт оператора, навіть коли змінюються щільність посівів та польові умови. 

Система LSB Ride Control доступна як фабрично встановлена ​​опція для MY21 на тракторах 7R, оснащених IVT, і сумісна із прес-підбирачами John Deere L331 або L341. Також потрібен приймач John Deere StarFire™.

Читати за темою: John Deere презентував навантажувач для компактних тракторів

Виконано за допомогою Disqus