Україну охоплять короткочасні опади — прогноз погоди

10 серпня 2020 83 0
Україну охоплять короткочасні опади — прогноз погоди
Kurkul.com

Тиждень розпочнеться з короткочасних опадів на Заході, Півночі, а також у Вінницькій та Черкаській областях. В Івано – Франківській області пройдуть значні опади, місцями їх кількість досягне 7 мм. Повідомляє сервіс агропогоди «Метео Фарм».

11-го серпня несуттєві опади пройдуть в Сумській, Чернігівській, Донецькій, Івано – Франківській, Волинській, Вінницькій, Запорізькій, Херсонській, Дніпровській, Полтавській та Кіровоградській областях. 12-го серпня короткочасні опади очікуються в Харківській, Донецькій, Одеській, Кіровоградській, Дніпровській та Чернівецькій областях. Наприкінці тижня 16-го серпня опади частково охоплять Північні, Східні та Центральні області. Упродовж усього тижня очікуються температурні гойдалки. З 12-го серпня температура повітря почне повзти вниз, на всій території України очікується похолодання. Лише починаючи з 15-го серпня температура знову почне прямувати вгору.

Протягом тижня на Заході та Півночі нічна температура знаходитиметься в межах +8…+18 °С, денна +17…+29 °С, в центральних областях нічна температура складе +9…+20 °С, денна +19…+29 °С. На Сході вночі +10…+19 °С, вдень +21…+30 °С, в південних областях найтепліше, нічна температура досягне позначки +11…+22 °С, денна знаходитиметься в межах +21…+32 °С. Температура ґрунту в південних областях +12…24 °С, на решті території коливатиметься від +8 до +20 °С.  Швидкість вітру переважатиме північного, північно – західного напрямку 1 – 4 м/с.

Виконано за допомогою Disqus