Шепетівський цукрокомбінат вдосконалить виробничі лінії

11 серпня 2020 99 0
Шепетівський цукрокомбінат вдосконалить виробничі лінії

Із липня 2020 року на Шепетівському цукровому комбінаті (Хмельницька область) реалізують важливу технологічну інновацію: суху подачу сировини. Відтепер майданчик для зберігання цукрових буряків буде набагато ближчий до заводу.

Про це стало відомо із Facebook-сторінки підприємства.

«Завдяки цій інновації реалізується суттєва економія коштів та затрати при подачі буряка на виробництво. Зменшиться відстань транспортування: раніше вона становила близько кілометра, а після завершення робіт буде 200 м»,  — коментує Володимир Пилипак, заступник директора з будівництва на ПрАТ «Шепетівський цукровий комбінат».

За ого словами, ще однією перевагою такого рішення є мінімізація ризику псування солодких коренів, що означає зменшення втрат цукристості.

Займаються усіма необхідними будівельними роботами бригада підприємства. Для робіт задіяно не лише людський, але й значний технічний ресурс: навантажувач, екскаватор Volvo (для земельних робіт, риття котлованів, траншей), Manitou, віброкаток, фронтальний навантажувач тощо.

У кінці вересня планується відкриття сезону цукроваріння, тому до того часу планується завершення будівельно-монтажних робіт.

Виконано за допомогою Disqus