Світовий прибуток і продажі John Deere за ІІІ квартал знизилися на 11%

27 серпня 2020 35 0
Світовий прибуток і продажі John Deere за ІІІ квартал знизилися на 11%
John Deere

Чистий світовий прибуток і продажі John Deere за третій квартал 2020 р. знизилися на 11%, до $8,925 млрд і на 12%, до $25,809 млрд, за дев'ять місяців. Чисті продажі за операціями з обладнанням за цей квартал склали $7,859 млрд і $22,612 млрд за дев'ять місяців у порівнянні з $8,969 млрд і $26,182 млрд минулого року. Повідомляє Traktorist.ua.

Компанія Deere&Company повідомила про чистий прибуток у США в розмірі $811 млн за третій квартал. Торішній показник за цей же період складав $899 млн. За перші дев'ять місяців року чистий прибуток Deere & Company склав $1,993 млрд. До порівняння за аналогічний період минулого року цей показник склав $2,532 млрд.

«Завдяки підтримці нашого відданого персоналу та дилерській мережі, John Deere продемонстрував хороші результати у третьому кварталі в умовах серйозної глобальної пандемії та невизначеної ринкової кон'юнктури. По мірі того, як ми долаємо наслідки пандемії, пріоритетом номер один для компанії John Deere продовжує залишатися охорона здоров'я і благополуччя її співробітників. Завдяки жорстким заходам, прийнятим на початку кризи, ми домоглися успіху в забезпеченні безпеки наших співробітників, функціонуванні наших заводів та центрів запчастин, а також в обслуговуванні наших клієнтів», — зазначив Джон К. Мей, головний виконавчий директор компанії John Deere.

Операційна маржа компанії John Deere склала 14,6%, чому сприяла ситуація, що склалася в умовах глобальної пандемії. Річний прогноз чистого доходу збільшився приблизно до $2,25 млрд.

Виконано за допомогою Disqus