Названо Топ-5 помилок при користуванні дроном

4 вересня 2020 92 0
Названо Топ-5 помилок при користуванні дроном

Не всі аграрії можуть успішно користуватись дронами. Як обрати потрібну модель, як налаштувати пристрій та яких помилок не варто допускати при користуванні дізнавайтесь із матеріалу «Поле-блогер тестує безпілотне внесення препаратів» на Kurkul.com.

На онлайн полігоні аграрних інновацій Digital Field фахівці компанії DroneUA розповіли про основні помилки при використанні дронів.

«Ні один дрон у повітрі ще не залишився. Найбільша помилка користувачів — надлишкова самовпевненість. Люди, які купують безпілотники починають «лихачити». А варто звикати до обладнання і поступово вчитися застосовувати його у своєму фермерському господарстві», — зазначив експерт компанії DroneUA.

Також серед помилок експерти виділяють:

  • несистемне використання;
  • відсутність навиків керування;
  • неуважність при використанні.

«Люди не проходять навчання, а це потрібно робити обов’язково. Воно не складне, але потрібне, щоб потім не було помилок в полі. Наша компанія проводить навчання фермерів. Вистачає 3-4 годин базового навчання, щоб отримати навики керування дроном. Також ми пропонуємо розширену програму навчання», — зазначили експерти DroneUA.

Нагадаємо, спостерігати за ходом подій, станом посівів та проведенням технологічних операцій на полях Digital Field аграрії можуть в будь-який час в режимі онлайн.

А завдяки сервісу управління агропідприємством AgroOnline можна отримати вільний доступ до всіх даних, що стосуються повного циклу агровиробництва проекту Digital Field.

Агрометеорологічні дані та метеоаналітику збирає сервіс агропогоди «Метео Фарм».

Виконано за допомогою Disqus