Фермеру важливо економічно правильно підійти до питання посівів і їх обробки — думка

15 вересня 2020 77 0
Віктор Кравченко, керівник платформи LNZ Web
Kurkul.comВіктор Кравченко, керівник платформи LNZ Web

Для фермера важливо економічно правильно підійти до питання посівів і їх обробки. Розрахувати правильно економічну складову. Також важлива для них покупка саме сертифікованого продукту. Про це розповів керівник платформи LNZ Web (входить в структуру LNZ Group) Віктор Кравченко в інтерв'ю Latifundist.com.

Нагадаємо, минулого року компанія LNZ Group створила перший в Україні аграрний інтернет-магазин LNZ web.

«Це першооснова, без якої далеко не втечеш. Купиш задешево, але нічого не зійде. А ось проблеми з якісною продукцією можуть бути тільки тоді, коли погода підведе. Наприклад, в цьому році через відсутність опадів «згоріли» посіви озимих в південних регіонах і зараз спостерігаємо, як «горить» кукурудза в центральних. Найголовніше для фермера те, де він купує продукцію. Це повинні бути людські і чесні взаємини», — розповів Віктор Кравченко.

Він зазначив, що цільова аудиторія інтернет-магазину — дрібні і середні фермери.

«У нашому інтернет-магазині аграрії можуть придбати ЗЗР, насіння та добрива. В асортименті є продукція мультинаціональних компаній. Наприклад, ми є офіційними дистриб'юторами насіння компаній Bayer і Syngenta. Але також ми продаємо свою продукцію — насіння бренду UNIVERSEED і генеричні системи захисту рослин DEFENDA», — додав Віктор Кравченко.

На його думку, не всі аграрії ще розуміють, як IT-інструменти можуть полегшити роботу.

«Є багато прикладів, коли фермери купували через інтернет дешеві несертифіковані насіння і обпікалися на цьому. Тому наше завдання перевчити їх і донести інформацію про те, що вони можуть не боятися купувати в нашому інтернет-магазині продукцію — хімія обов'язково спрацює, а насіння зійде», — підсумував керівник проекту.

Виконано за допомогою Disqus