Завдяки держпрограмі техніка Фрегат стала доступнішою — представник

22 вересня 2020 72 0
Завдяки держпрограмі техніка Фрегат стала доступнішою — представник

Андрій Пославський, керівник відділу продажів техніки компанії «Фрегат», зазначив, що 99% клієнтів наразі користується держпрограмою, оскільки вона зробила техніку для поливу більш доступною. Про це йдеться у матеріалі «Висока врожайність в умовах посухи — досвід зрошення на Вінниччині» видання Kurkul.com.

«Назву цифру 99%, тому що в рік може бути один клієнт, який бере техніку у лізинг, відповідно поки він не виплатить його, претендувати на компенсацію не може. В основному, так, всі під компенсацію беруть. Взагалі-то, ця програма істотно підвищила попит і зробила техніку для поливу більш доступною. Цього року ми теж працюємо за програмою та вже чекаємо офіційного підтвердження на наступний рік», — розповів Андрій Пославський.

За словами Наталії Смаковської, керівниці господарства «АМГ Миронівське», складнощів з отриманням компенсації не було: до банку було подано пакет документів та без жодних перемовин чи особистих візитів були отримані очікувані платежі.

«Компанія «Фрегат», як вітчизняний виробник, підпадає під програму державної компенсації частини вартості обладнання, тож, за придбання трьох машин нашому господарству було повернуто належну частину вартості техніки», — каже вона.

Наталія Смаковська зазначила, що оскільки господарство має статус юридичної особи, а не є одноосібним фермером, частина компенсації для них склала 20%. Машини було придбано у квітні-травні, а компенсацію отримано вже у грудні місяці.

Читати за темою: На Вінницькому агропідприємстві збільшили площі під зрошенням з 350 до 1200 га

Виконано за допомогою Disqus