В ALFA Smart Agro розповіли, які новинки вийдуть на ринок наступного року

7 жовтня 2020 130 0
В ALFA Smart Agro розповіли, які новинки вийдуть на ринок наступного року

ALFA Smart Agro у 2021 р. планує вивести на ринок нові продукти, які демонструють високу ефективність у різних кліматичних умовах. Про плани компанії йдеться у матеріалі «Розібрати на молекули: як створюються інноваційні ЗЗР» на Latifundist.com.

Зокрема, цього року фахівці компанії завершили тестування нового фунгіциду для захисту соняшнику, розробка якого тривала близько трьох років. Новий препарат Амікон має тривалу профілактичну і швидку лікувальну дію в поєднанні з яскраво вираженим фізіологічним ефектом.

«Завдяки використанню ефективних діючих речовин і обраної формуляції ми створили продукт, який має підвищену персистентність не лише в нормальних умовах, але також в умовах мінливої та екстремальної погоди. Ми тестували продукт під час посухи та в період надлишкових опадів, при низьких і високих температурах. Загалом ми провели близько 600 тестів, що дозволяє нам бути впевненими у новому продукті», — розповів Сергій Кнечунас, директор департаменту R&D ALFA Smart Agro.

Також наступного року портфель компанії поповниться новим гербіцидом для кукурудзи Тривіум (римсульфурон, 250 г + тифенсульфурон-метил, 150 г/кг + флорасулам, 80 г/кг). Цей препарат відмінно контролює всі поширені в посівах кукурудзи бур'яни і не проявляє фітотоксичності навіть на гібридах, чутливих до дії сульфонілсечовин.

Очікується новинка і в сегменті препаратів для захисту насіння. Портфель продуктів ALFA Smart Agro доповнить протруйник для сої Авідо.

«Фітопатологічна експертиза насіння і рослин сої з різних полів України показала, що посівам завдають шкоди такі патогени: кореневі гнилі (Fusarium spp), пліснявіння насіння (Aspergillus spp і Penicillium spp), пероноспороз (Peronospora manshurica), церкоспороз (Cercospora diazu) і аскохітоз (Ascochyta sojaecola). Наш новий продукт забезпечує захист не лише посівного матеріалу, а й сходів від цих збудників. Також Авідо володіє фізіологічним ефектом та забезпечує кращий розвиток рослин», — розповів Сергій Кнечунас.

Як відбувалося тестування нових продуктів на полі дослідно-демонстраційного центру ALFA Smart Agro читайте у третьому випуску спецпроекту «Розібрати на молекули: як тестуються інноваційні ЗЗР».

Виконано за допомогою Disqus