У Прометеї розповіли про успішну роботу агромаркету на елеваторі

13 жовтня 2020 121 0
У Прометеї розповіли про успішну роботу агромаркету на елеваторі
latifundist.com

В ГК «Прометей» поділилися успішною 2-річною роботою аграрного мінімаркету на елеваторі, в якому аграрії можуть купити посівний матеріал, мінеральні добрива, ЗЗР як за гроші, так і в обмін на зерно. Про це йдеться у матеріалі «Здай зерно — отримай ЗЗР, або Нові послуги елеватора» на Latifundist.com.

За словами голови правління компанії Рафаеля Горояна, перед відкриттям мінімаркету були побоювання, що ідея не спрацює. Але за результатами 2-х років роботи вже є успіхи, адже функціонування агромаркету надає такі послуги:

  1. можливість придбання товарів в одному місці — клієнт привозить зерно на елеватор, а додому відвозить потрібні товари;
  2. наявність системи знижок і можливості обміну товару або покупки в кредит;
  3. безкоштовна консультація досвідчених агрономів-консультантів, які завжди підкажуть, яке насіння або добрива взяти, щоб вони були ефективними.

У планах компанії «Прометей» — відкриття на базі елеваторів мережі супермаркетів «Агромаркет». Процес реалізації проєкту вже запущений.

«На всіх елеваторах будемо розширювати спектр послуг. Це буде потужна пропозиція для фермерів, яким більше не потрібно буде далеко їхати від свого будинку. Всі свої потреби вони зможуть закрити в одній точці. Аграрій повинен бути щасливий, маючи можливість рости, заробляти та багатіти разом з компанією «Прометей». Буде щасливий аграрій — буде щасливий і «Прометей», — підсумував Рафаель Гороян.

Раніше повідомлялося, що Прометей відкриє агросупермаркет на Помічнянському елеваторі

Виконано за допомогою Disqus