Väderstad встановив функцію бездротового налаштування сівалки Tempo

13 жовтня 2020 429 0
Väderstad встановив функцію бездротового налаштування сівалки Tempo
traktorist.ua

Простота в експлуатації сівалок точного висіву Väderstad Tempo забезпечується системою Väderstad E-Control. Про це повідомляє пресслужба Väderstad.

За повідомленням, система управління Väderstad E-Control на базі iPad встановлює бездротовий зв’язок із машиною Väderstad, надаючи доступ до функцій сівалки та показників висіву. За допомогою E-Control здійснюється налаштування й калібрування, а також моніторинг та управління в режимі реального часу.

«Простим натисканням кнопки налаштовується норма висіву насіння та норма внесення добрив, контролюється точність сівби безпосередньо під час роботи сівалки», — зазначається у повідомленні виробника.

За словами розробників системи Väderstad E-Control, налаштування сівалки точного висіву Väderstad Tempo виконується за допомогою планшету iPad безпосередньо біля висівних секцій, без необхідності щоразу повертатися в кабіну трактора.

«Завдяки E-Control фіксується та відображається поточна норма й загальна якість висіву, інформація про пропуски та двійники в кожному рядку, інтервал розміщення насіння», — наголошується у повідомленні пресслужба.

Читати за темою: 

Виконано за допомогою Disqus