Landini оновив свої найпотужніші трактори 7-ї серії Landini V-Shift

5 листопада 2020 48 0
Landini оновив свої найпотужніші трактори 7-ї серії Landini V-Shift
afranceagricole.fr

Компанія Landini оновила свої найпотужніші трактори 7-ї серії Landini V-Shift та оснастила їх двигунами з нормою викидів Stage V. Повідомляє Traktorist.ua.

Оновлена пропозиція від Landini включає чотири моделі потужністю від 200 до 240 к.с. Окрім модифікації двигуна, оновлення торкнулося й дизайну. Також було встановлено 20 світлодіодних фар, в тому числі 12 — на даху.

Кабіну оснащено напівактивною підвіскою, яка адаптує поведінку амортизаторів відповідно до потреб оператора та поточних умов роботи. Нахил керма регулюється електрично за допомогою кнопки, а його висота — важелем.

«Всі чотири моделі отримали безступінчату трансмісію V-Shift. Серія 7 оснащена гідравлічною системою з закритим центром продуктивністю 123 л/хв зі спеціальним насосом рульового управління продуктивністю 44 л/хв. Опційно може бути встановлено насос Ultra FLow продуктивністю 160 л/хв», — зазначається у повідомленні.

Читати за темою: LANDINI представив трактори серії Rex у новому дизайні

Вантажність передньої навіски до 3500 кг характерна для всієї 7-ї серії з датчиком положення, вбудованим безпосередньо у раму.

В оновленому модельному ряді Landini є функція автоматичного наведення ADS2, яка, зокрема, включає автоматичне керування маневрами на поворотній смузі.

Іншою новинкою є поява інтегрованої системи дистанційного наддуву з Eazy Grip, яка керується безпосередньо з термінала трактора. Також Landini пропонує телематику з системою віддаленого управління автопарком.

Виконано за допомогою Disqus