Аграріям порадили, як полегшити збут вирощеної продукції

7 листопада 2020 104 0
Аграріям порадили, як полегшити збут вирощеної продукції

Українська холдингова компанія Grano Group оцифрувала Чернігівський кластер завдяки унікальній системі для управління аграрним бізнесом AgroOnline. Відтепер збут вирощеної продукції відбувається простіше. Про це йдеться у матеріалі «Загублене поле, оцифровка найнятих комбайнів та продаж зерна — Ферма на прокачку» на Kurkul.com.

На основі уточненої інформації про біологічну врожайність в Grano Group уже безперечно знатимуть, яким буде валовий обсяг виробленої продукції. Відтак компанії буде простіше шукати партнерів для реалізації зерна та знаходити «посильні» контракти, відповідно до яких можна буде легко поставити необхідну кількість продукції. 

«Близько 50% валу зерна ми можемо контрактувати ще до старту збору. Зараз важливо знати, які компанії пропонують найбільш вигідні умови для нас, і «прив’язати» ці дані в єдину систему, щоб мати чітке уявлення про ситуацію на ринку», — розповів Михайло Сербін, директор Grano Group.

Як тільки керівниця фінансового відділу Grano Group Світлана Бебешко отримає комерційні пропозиції з уточненими цінами від трейдерів, то інформація буде внесена в профіль компанії в системі AgroOnline. Це дозволить порівняти всі пропозиції в зручному форматі та допоможе швидко прийняти рішення.

Читати за темою: Система AgroOnline автоматизує збиральну кампанію підприємства — фахівець

Виконано за допомогою Disqus