Система AgroOnline автоматизує збиральну кампанію підприємства — фахівець

3 листопада 2020 64 0
Система AgroOnline автоматизує збиральну кампанію підприємства — фахівець
Kurkul.com

Віктор Боровик, засновник компанії AgroOnline, розповів, як не втратити урожайність, просто та зручно отримувати звітність та автоматизувати збиральну кампанію підприємства. Про це йдеться у матеріалі «AgroOnline: Збиральна кампанія — як не втратити жодної зернини» на Kurkul.com.

На сьогодні існує багато додатків, які збирають дані в режимі онлайн, і, відповідно, така інформація буде доступна керівнику одразу після появи даних в систем. Вони спрощують процес отримання звітності та оберігають від виникнення будь-яких неточностей.

«Основна відмінність використання онлайн систем полягає в тому, що вам не потрібно чекати якогось конкретного часу, щоб отримати звіт, а можна в будь-який момент подивитися скільки на цей момент зібрано зерна, з якої площі та з якою урожайністю, просто відкривши програму», — пояснює засновник компанії AgroOnline.

Для отримання загального звіту в таких програмах дані теж вносять вручну одна або кілька осіб, а отже людський фактор все ж залишається, чим нівелює переваги онлайн автоматизованої системи. Для розв'язання цього питання компанія AgroOnline пропонує підключення до системи автоматизованого збору інформації, який дозволить отримувати дані без будь-яких помилок. 

Читати також: Експерти розповіли про методи відбору проб ґрунту

За допомогою автоматизації вагового комплексу, кожне зважування може автоматично фіксуватися в системі. Таким чином оператор не буде вносити жодних цифр, а просто натисне відповідну кнопку. При такій додатковій системі логістичний ланцюг автоматизується, що виключає вплив людського фактора.

Метод автоматичного формування товаротранспортних накладних (ТТН) ґрунтується на підвантаженні в додаток ТТН, які також можуть формуватися автоматично, наприклад, на ваговій. Відмінність методу полягає в тому, що в цьому випадку вагова не підключена до системи AgroOnline, а, зазвичай, до таких бухгалтерських програм, як 1С. Це значить, що ТТН буде формуватися в 1С і відправлятися в AgroOnline, що також нівелює людський фактор, адже дані не потрібно вносити вручну.

Таким чином, зазначається, що в системі AgroOnline можна швидко отримати безпомилковий звіт, який показує:

  • площу, з якої зібрали врожай;
  • скільки га ще необхідно зібрати;
  • загальну площу посівів;
  • скільки зібрано зерна на цей момент; 
  • середню врожайність;
  • валову врожайність;
  • залікову врожайність.

Читати за темою: Моніторити поля за допомогою дронів необхідно на різних стадіях — фахівець

 

 

Виконано за допомогою Disqus