Аграрний фонд розвиватиме роздрібну торгівлю борошном

13 листопада 2020 52 0
Аграрний фонд розвиватиме роздрібну торгівлю борошном
Kurkul.com

АТ «Аграрний фонд» планує повернути борошно на полиці магазинів та нарощувати обсяги реалізації. Про це розповів в.о. голови правління АТ «Аграрний фонд» Богдан Банчук у матеріалі «Наше завдання — повернути борошно «Аграрного фонду» на полиці магазинів» на AgroPolit.com.

«Сьогодні ми не можемо говорити про частку АТ «Аграрного фонду» на ринку роздрібного борошна, ще дуже мало часу минуло, щоб підбивати проміжні результати. Крім того, наше першочергове завдання, в цьому напрямі, повернути борошно на полиці магазинів і дати людям можливість купувати якісний і доступний продукт, далі будемо думати про нарощування обсягів і частку на ринку», — зазначив Богдан Банчук.

За його словами, ціни на продукцію в мережах різняться відповідно до торговельних умов. Але компанія працює в середньому ціновому сегменті, враховуючи те, що в АТ «Аграрного фонду» немає власних переробних підприємств і фасувальних ліній.

«Сьогодні ми вже відновили реалізацію борошна в мережах Fozzy, Сільпо, Фора, Thrash. З деякими мережами — Varus, Novus, Коло, Лоток ще ведемо перемовини, але сподіваємося, що на початку 2021 року вже почнемо працювати. Крім того, ми укладаємо договори з регіональними дистриб’юторами і плануємо реалізовувати борошно АТ «Аграрного фонду» в основних регіональних мережах України», — підсумував Богдан Банчук.

Нагадаємо, форвардна програма Аграрного фонду спрямована на підтримку малих та середніх сільгоспвиробників. Про це розповів директор комерційного департаменту АТ «Аграрний фонд» Володимир Лукієнко.

Виконано за допомогою Disqus