Як змінились ціни на зерно — огляд за тиждень з 9 по 13 листопада від Zernotorg.ua

14 листопада 2020 6392 0
Як змінились ціни на зерно — огляд за тиждень з 9 по 13 листопада від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно даних ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта

В порту Миколаєва до кінця тижня дещо подешевшали пшениця 2 класу та пшениця фуражна. Кукурудза та ячмінь продовжують дорожчати. Попри невтішні прогнози експертів USDA щодо зниження виробництва кукурудзи в Україні, ціна культури залишається майже стабільною. Від початку тижня вона зросла на 39 грн/тонну.

Ціна ріпаку в порту Миколаєва протягом тижня була стабільною. Соя подешевшала.

Читайте також: Прогноз світового виробництва кукурудзи знижено на 10 млн т

В портах Одеської області ціни на пшеницю 2 класу та пшеницю фуражну були нестабільними. Початок тижня відзначився незначним зниженням, у кінці тижня культури знову додали в ціні. Кукурудза та ячмінь дорожчають. Ціна сої знизилась до позначки 16 050 грн/т.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Раніше повідомлялося, що ціна кукурудзи відновила зростання.

Виконано за допомогою Disqus