AgroOnline пропонує дієві способи захисту підприємства від крадіжок

23 листопада 2020 69 0
AgroOnline пропонує дієві способи захисту підприємства від крадіжок

Історично склалося так, що сільське господарство і крадіжки стали майже невід’ємними речами. Однак багато аграріїв у своєму прагненні оптимізувати всі ресурси фірми та викорінити цю погану звичку у своїх співробітників зробили суттєвий крок уперед. Проте, якщо керівник агрофірми уже спробував багато різних способів, але рівень крадіжок не зменшився, то, цілком імовірно, він може-таки спробувати змінити підхід до управління підприємством.

Про це йдеться у матеріалі «Як захистити господарство від крадіжок: філософія від AgroOnline» на Kurkul.com.

Нині ринок пропонує багато подібних рішень, але з ними треба навчитися працювати самому і всьому колективу.

«Люди часто бояться всього нового і відштовхують його від себе. Така людська фізіологія. Тож впровадити цілком нову систему управління бізнесом буває дуже складно. Буває так, що процент саботажу і відторгнення складає близько 70%», — розповів засновник та генеральний директор AgroOnline Максим Єлісєєв.

Система AgroOnline на українському ринку працює не так давно, але, за словами свого співзасновника,  має суттєву конкурентну перевагу: вона вчить аграріїв вирішувати проблеми не ситуативно, а бачити кожну задачу як окремо, так і в усьому виробничому комплексі. Тобто має своєрідну місію — розуміти всі проблеми агровиробництва цілісно і давати фермеру не тільки інструмент для їх вирішення, а й для уникнення в майбутньому.

Читайте також: AgroOnline: Як уберегти паї від простою та «шахматки»

Власне, як запевняє Максим Єлісєєв, будь-яка опція, запропонована системою цілком може дати можливість кожному працівнику більш ефективно виконувати свою роботу і відповідно отримувати більшу результативність. Коли в компанії створений мікроклімат саме в призмі цієї філософії, то будь-хто в агрофірмі буде готовим вчитися і користуватися такою системою як AgroOnline.

«Щоб система знімала питання і з крадіжками у тому числі, вона має вирішувати проблеми кожного працівника безпосередньо. Тобто це все систематична робота з людьми і, по суті, компанія, має жити по-новому», — резюмує Максим Єлісєєв.

Зрештою, дрібні крадіжки, середні або великі розкрадання — усе це насправді явища одного роду, над викоріненням і запобіганням яких потрібно працювати постійно. І ринок пропонує багато варіантів рішень цієї проблеми. Головне — бути готовим вчитись, вчити інших і налаштовуватись на ефективну роботу.

Виконано за допомогою Disqus