LNZ Group виводить новий гібрид кукурудзи придатний до монокультури

21 грудня 2020 58 0
LNZ Group виводить новий гібрид кукурудзи придатний до монокультури

Компанія LNZ Group виводить новий гібрид кукурудзи EXPB003 ФАО 440 лінійки UNIVERSEED, який характеризується високою холодостійкістю і придатний до монокультури. Повідомляє Latifundist.com.

Гібрид кукурудзи EXPB003 рекомендований для зони нестійкого і достатнього зволоження, для посіву на зрошенні.

Зазначається, що EXPB003 — ФАО 440, середньостиглий гібрид із зубовидним типом зерна. Має високу початкову енергію росту, посухостійкість і холодостійкість. Гібрид має стійкість до сажкових хвороб та фузаріозу.

Читати за темою: У LNZ показали найпродуктивніший гібрид кукурудзи в умовах посухи

У LNZ Group відзначили, що бренд UNIVERSEED поєднує кращу канадську генетику з українським досвідом. Кожен з гібридів в портфелі був відібраний канадськими фахівцями і ретельно протестований на українських полях. Фахівці компанії заявили, що гібриди лінійки UNIVERSEED повністю адаптовані до українських ґрунтів і кліматичних умов.

«Щорічно ми проводимо дослідження на власних полях і знаходить найбільш ефективні рішення для кожного з них. Крім дослідів ми закладаємо велику кількість демо-ділянок з метою вивчення продуктивності і потенціалу гібридів в конкретних умовах з використанням технології господарства», — розповіли фахівці LNZ Group.

Детальніше про гібриди лінійки UNIVERSEED можна дізнатися в каталозі LNZ Group.

Виконано за допомогою Disqus