Мінагропрод розширив співпрацю з експертними центрами

30 грудня 2015 23 0
Мінагропрод налагодив партнерство із провідними світовими експертними центрами
МінагропродМінагропрод налагодив партнерство із провідними світовими експертними центрами

Мінагропрод у 2015 р. налагодив партнерство із провідними світовими експертними центрами, пише прес-служба Мінагропроду.

Впроваджувати реформи у аграрній галузі Мінагропроду допомагає Фонд інновацій та розвитку (Грузія), спільно з яким було запущено низку проектів.

«Високу фаховість продемонстрували наші друзі з грузинського Фонду інновацій і розвитку. Спільно з Фондом ми запровадили проект з роздержавлення аграрних держпідприємств. За підтримки його експертів у міністерстві провели низку важливих публічних заходів в Україні. Зокрема, ми разом визначили нові принципи кадрової політики для державних підприємств, що перебувають у віданні міністерства. Співзасновник Фонду інновацій і розвитку Георгі Вашадзе є членом постійно діючої кадрової конкурсної комісії при Мінагропроді», — повідомив міністр аграрної політики і продовольства Олексій Павленко.

У партнерстві з грузинськими реформаторами влітку була проведена панельна дискусія, на якій відбувся відкритий обмін думками між незалежними експертами, представниками органів влади, міжнародними фахівцями щодо перспектив роздержавлення в аграрному секторі економіки України. Також спільно з Фондом інновацій та розвитку був запущений проект INVESTinAGRO.in.UA, де у режимі он-лайн можна відстежувати етапи приватизації всіх ДП, які перебувають у сфері управління Мінагропроду, йдеться у повідомленні.

«Інші експерти Фонду Володимир Угулава та Давід Кізірія беруть активну участь у публічних та громадських обговореннях ініціатив Мінагропроду щодо реформування аграрної галузі, діляться досвідом та допомагають у впровадженні реформ. Мінагропрод й надалі націленй на поглиблення співпраці з представниками грузинських та інших світових експертних центрів», — інформує сайт.

Виконано за допомогою Disqus