На Хмельниччині відкрили Центр з продажу та обслуговування сільгосптехніки

4 січня 2021 165 0
На Хмельниччині відкрили Центр з продажу та обслуговування сільгосптехніки
Kurkul.com

У Хмельницькому р-ні відкрили Центр з продажу та обслуговування техніки сільськогосподарських виробників. Про це інформує podillyanews.com.

Новозбудований центр у Хмельницькому районі не лише надаватиме послуги з продажу та обслуговування техніки сільськогосподарських виробників, а й забезпечить створення нових робочих місць.

Підприємство, яке збудували на території Розсошанської сільської територіальної громади, належить компанії ТОВ «Компанія «Лан». Вона є єдиним в Україні офіційним дистриб’ютором одного з найпотужніших в Європі виробників сільськогосподарської техніки німецької фірми CLAAS — провідної компанії у сфері продажу однойменних комбайнів, обслуговування та ремонту іншої сільськогосподарської техніки, реалізації запасних частин.

«Новітній сервісний центр побудували, аби забезпечити надання якісних сервісних послуг не лише з продажу, а й з обслуговування та ремонту техніки сільськогосподарських виробників. І не лише регіонів західної України, а й південних областей», — йдеться у повідомленні.

Читати за темою: Компанія Lindner буде здавати в оренду трактори

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою