Уманьферммаш представив новинки ґрунтообробної техніки

17 лютого 2021 1330 0
Уманьферммаш представив новинки ґрунтообробної техніки
Traktorist.ua

Компанія «Уманьферммаш» представила ротаційну борону з шириною захвату 7,2 м та технологічний модуль МТ 6 на 11-й міжнародній виставці «АгроВесна. Зернові технології 2021» у Києві. Повідомляє Тraktorist.ua.

Як розповів начальник відділу збуту «Уманьферммаш» Євген Найдюк, представлена на виставковому стенді ротаційна борона з шириною захвату 7,2 м підходить для агрегатування з трактором МТЗ 82. Новинка ширша на 1,2 м за всі попередні моделі борін виробника при тих самих витратах пального.

«Агрегат оснащено зубами власного виробництва із загартованої сталі. Це велика перевага, бо зуби мають таку зносостійкість, що вони, можна сказати, вічні. Ціна наразі також є перевагою нашої ротаційної борони, на яку розповсюджується державна програма компенсації вартості на придбання вітчизняної сільгосптехніки», — додав Євген Найдюк.

Модуль технологічний  — це ємність на 6 м³ з автоматичним підрулюванням коліс. Він призначений для внесення рідких добрив при посіві. Агрегат копіює колеса за трактором чи сівалкою, що особливо зручно при розворотах.

«Таких модулів ми виготовили близько 30 одиниць. Наразі вони пропрацювали впродовж  трьох років — техніка надійна. Також ми розробили культиватор. Тобто можемо забезпечити повний комплект для внесення рідких добрив», — розповів начальник відділу збуту «Уманьферммаш».

Як відзначив Євген Найдюк, попри негативні наслідки пандемії COVID-19, що вилились у падіння продажів виробництва, наразі «Уманьферммаш» має нові замовлення, набирає персонал зокрема токарів та зварників.

Нагадаємо, на правах офіційного дилера компанія «МазурТехСервіс» представила трактор ArmaTrac 1254LuxCDR4 на 11 міжнародній виставці «АгроВесна. Зернові технології 2021» у Києві.

Виконано за допомогою Disqus