Ціни на зернові та олійні — огляд за 17 лютого від Zernotorg.ua

17 лютого 2021 4993 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 17 лютого від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта    

Станом на 17 лютого, в Україні продовжують знижуватись ціни на зернові культури. Так, в порту Миколаєва ціна пшениці 2 класу знизилася до 8 754 грн/т та пшениці фуражної — до 8 635 грн/т. Кукурудза подешевшала на 77 грн/т.

В портах Одеської обл. зниження продемонстрували пшениця 2 класу та пшениця фуражна. Також кукурудза подешевшала на 99 грн/т. Решта позицій залишилися на рівні минулого дня

Нагадаємо, наприкінці січня в Україні почали дешевшати пшениця та кукурудза, проте ненадовго. На початку лютого ціни почали знову рости

Читайте також: Ціна фуражної кукурудзи продовжить знижуватись

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus