Фермерам порадили культиватори Väderstad для роботи на різних типах ґрунтів

26 лютого 2021 247 0
Фермерам порадили культиватори Väderstad для роботи на різних типах ґрунтів
traktorist.ua

Компанія Väderstad надала рекомендації щодо вибору дискових культиваторів Väderstad Carrier в залежності від особливостей ґрунтів господарства. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Як зазначається, Väderstad виготовляє ряд типів та моделей багатофункціональних та універсальних дискових культиваторів Väderstad Carrier, що в деяких умовах можуть закривати до 80%  всіх ґрунтопідготовчих робіт. 

Дисковий культиватор Väderstad Carrier з класичним діаметром ґрунтообробних дисків 45 см або 47 см рекомендується для обробітку ґрунту на глибину від 2 см до 12 см. Агрегат придатний для якісної підготовки посівного ложа без пошкоджень нижнього капілярного шару, знищення падалиці та бур’янів, якісного перемішування пожнивних решток з ґрунтом. Carrier створює дрібноґрудочкувату структуру верхнього шару зі збереженням залишків вологи. Агрегат підійде для господарств, які працюють переважно на глибину до 10 см.

Незалежно від типорозміру агрегата (від 4,2 м до 12,25 м), рама складається у транспортне й робоче положення. Транспортна ширина становить не більше 3 м.

Дисковий культиватор Carrier агрегатується з трактором із розрахунку потужності 40 к.с. на 1 м ширини захвату агрегату. Для роботи культиватора достатньо дві гідравлічні пари подвійної дії. Вага агрегата становить 930 кг/м ширини захвату.

Дисковий культиватор Väderstad Carrier XL з дисками діаметром 51 см або 61 см проводить як основну, так і передпосівну підготовку ґрунту на глибину від 6 см до 16 см. Відмінністю агрегата є вертикальний тип складання у транспортне положення, наявні типорозміри 4,25 м, 5,25 м та 6,25 м, широкий вибір прикочувальних котків для різних умов.

Культиватор Väderstad Carrier XL підійде для господарств, які працюють на глибину до 16 см, та в яких виконуються роботи, коли в сівозміні багато грубостебельних культур (кукурудза, соняшник, сорго тощо), велика кількість пожнивних решток після збирання культур, які необхідно рівномірно подрібнити та перемішати з оброблюваним шаром. 

Культиватор Carrier XL агрегатується із тракторами потужністю з розрахунку 50 к.с. на 1 м ширини агрегату. Культиватор для роботи потребує 3-4 гідравлічних пари подвійної дії. Вага у середньому становить 1200 кг/м ширини захвату. 

Виконано за допомогою Disqus