Зернові сівалки Väderstad будуть оснащені системою підрахунку насіння

19 березня 2021 70 0
Зернові сівалки Väderstad будуть оснащені системою підрахунку насіння
traktorist.ua

Компанія Väderstad оснастить зернові сівалки Spirit 600-900S та Rapid A 600-800C/J інноваційною системою датчиків підрахунку насіння SeedEye. Про це повідомляє Traktorist.ua

Як повідомляється, раніше сівалки Väderstad Spirit 600-900S та Väderstad Rapid A 600-800C/J оснащувалися датчиками SeedEye виключно для контролю засмічення сім’япроводів. Наразі вони також підраховують насіння.

«Використовуючи Väderstad SeedEye, фермер встановлює бажану норму висіву в кількості насінин на 1 м². У процесі сівби датчики точно підраховують кількість насінин, що проходить через кожен сім’япровід. Ця інформація поєднується з даними про швидкість руху, отриманими від радара сівалки, автоматично розраховується подача зерна для підтримки обраної норми висіву», — пояснив Йохан фон Мекленбург, директор з розвитку продукції компанії Väderstad.

Йохан фон Мекленбург зазначив, що розрахунок кількості насінин на 1 м², замість ваги на га, усуває вплив фракції насіння з різних партій на результат висіву, що допомагає фермеру підвищити точність та оптимізувати продуктивність роботи.

Система підрахунку насіння SeedEye буде доступна для сівалок Spirit 600-900S та Rapid A 600-800C/J з 2021 модельного року. Якщо ваша сівалка вже обладнана системою контролю засмічення SeedEye, ви зможете її оновити до системи підрахунку насіння SeedEye.

Читати також: У 2021 році Väderstad інвестує у будівництво нового виробничого центру €12 млн

Виконано за допомогою Disqus