Клієнти ALFA Smart Agro отримають пільгові кредити від Агропросперіс Банк

3 березня 2021 41 0
Клієнти ALFA Smart Agro отримають пільгові кредити від Агропросперіс Банк
Kurkul.com

«Агропросперіс Банк» впроваджує партнерську кредитну програму для клієнтів ALFA Smart Agro. Господарства мають можливість придбати засоби захисту рослин та мікродобрива ALFA Smart Agro на пільгових кредитних умовах: без застави та за зниженими відсотковими ставками. Про це інформує пресслужба відомства.

Так, «Агропросперіс Банк» став вже п'ятою фінансовою установою, де діють спеціальні умови фінансування для клієнтів ALFA Smart Agro. Партнерські програми також реалізують ОТП Банк, ПроКредит Банк, Альфа-Банк та Raiffeisen Bank Aval.

«Агропросперіс Банк» пропонує агровиробникам фінансування на таких умовах:

  • без застави: 3% річних на 1-5 місяців та 16,10% річних на 6-12 місяців;
  • якщо забезпеченням є майно або аграрна розписка: 0,01% на 1-5 місяців та 15,20% на 6-12 місяців.

«ALFA Smart Agro» прагне, щоб агровиробники мали великий вибір інструментів, які допомагають оптимально розподіляти фінансові ресурси — особливо, коли всі активно готуються до весняно-польових робіт. Саме тому ми постійно впроваджуємо нові партнерські програми, які відкривають для господарств додаткові можливості», — зазначили у компанії.

«Агропросперіс Банк» — фінансова установа, яка спеціалізується на фінансуванні малих і середніх агровиробників. Аграрій може стати учасником партнерської програми, якщо обробляє від 100 га землі, має досвід у сільському господарстві від 3 років та вирощує основні експортні культури — пшеницю, кукурудзу, соняшник, сою і ріпак. 

Партнерська програма ALFA Smart Agro з «Агропросперіс Банком» вже діє. Щоб дізнатися детальні умови, звертайтеся за телефонами: 067-112-18-56, 066-000-36-98.

Виконано за допомогою Disqus