ALFA Smart Agro і Банк Кредит Дніпро запустили партнерську кредитну програму для аграріїв

30 квітня 2021 16 0
ALFA Smart Agro і Банк Кредит Дніпро запустили партнерську кредитну програму для аграріїв
Kurkul.com

Банк Кредит Дніпро і компанія ALFA Smart Agro розробили доступну партнерську програму для фінансування аграрних підприємств на купівлю засобів захисту рослин і мікродобрив. Повідомляє пресслужба ALFA Smart Agro.

Отримати пільгове фінансування та доступ до сучасних фінансових інструментів може кожне господарство, яке має в обробці від 300 га землі і досвід роботи в аграрній галузі від 2-х років.

Купити ЗЗР та мікродобрива ALFA Smart Agro можна як під заставу — під 0,01% річних в гривні в перші 5 міс., починаючи з 6 міс. — 13,5%; так і без застави — під 2% річних в гривні в перші 5 міс., починаючи з 6 міс. — 15,5%.

Процедура оформлення кредиту займає до 5 робочих днів на суму до 4 млн грн і від 4 до 7 днів, якщо сума більше.

Програма фінансування діє у всіх областях України.

«Ми відповідаємо на запит клієнтів про доступні інструменти фінансування, тому продовжуємо розширювати коло партнерів, разом з якими хочемо спростити для наших аграріїв підготовку і проведення польових робіт. Банк — тільки сервіс, який повинен бути зручним, простим і готовим в потрібний час надати необхідну підтримку бізнесу, наша головна мета з партнерами — стати тими, про кого в першу чергу згадає клієнт при плануванні свого бізнес-сезону», — розповіла Тетяна Поплавська, заступник голови правління Банку Кредит Дніпро.

Програма фінансування діє у всіх областях України.

«Кожне третє господарство України використовує препарати ALFA Smart Agro. Ми раді, що партнерство з Банком Кредит Дніпро розширює для наших клієнтів набір зручних і вигідних фінансових інструментів, які враховують індивідуальні потреби агровиробників. Своєчасне забезпечення якісними ЗЗР — важлива умова отримання очікуваних урожаїв. І як український виробник, ALFA Smart Agro насамперед дбає про те, щоб ефективність агровиробництва в Україні росла», — зазначила Тетяна Мосендз, комерційний директор ALFA Smart Agro.

Нагадаємо, «Агропросперіс Банк» впроваджує партнерську кредитну програму для клієнтів ALFA Smart Agro. Господарства мають можливість придбати засоби захисту рослин та мікродобрива ALFA Smart Agro на пільгових кредитних умовах: без застави та за зниженими відсотковими ставками. Про це інформує пресслужба відомства.

Виконано за допомогою Disqus