JCB представив компактний агронавантажувач

8 березня 2021 75 0
JCB представив компактний агронавантажувач
farm-connexion.com

Компанія JCB представила новий агронавантажувач JCB 403 Plus потужністю 50 к.с. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Новий JCB 403 Plus вдвічі потужніший за навантажувач 403 Smart Power. 

JCB 403 Plus оснащено 3-циліндровим двигуном Kubota об'ємом 1,7 л із системою Autostop та гідростатичною трансмісією. Машина з базовою комплектацією розвиває швидкість до 20 км/год (опційно — до 30 км/год). Продуктивність насоса — 60 л/хв. Вантажопідйомність JCB 403 Plus становить 616 кг. 

Навантажувач JCB 403 Plus сумісний з допоміжним обладнанням: вила для гною, кормороздавальні ковші, керування яким здійснюється гідравлічно з кабіни оператора.

У базовій комплектації штанга має висоту підйому до 2,6 м (опційно — до 2,8 м). В обох варіантах паралельний підйом забезпечує ефективне переміщення вил для піддонів та мінімізацію втрат сипучих матеріалів з ковша. Також у навантажувач вбудовано габаритні вогні.

Модель JCB 403 Plus має кабіну шириною 1,1 м, вузькі шини, фіксований навіс з передніми та задніми вітровими шибами. Опційно кабіна може бути повністю засклена для підвищеного комфорту оператора (наприклад, при роботі далеко від господарства).

Кабіна укомплектована системою обігріву, омивачами лобового скла та склоочисниками переднього та заднього вітрового скла. Висота кабіни становить 2,2 м, але за допомогою системи FOPS/ROPS може знизитися до 1,84 м усього за 40 сек.

Читати за темою: Farmertronics представив роботизований садовий трактор з нульовим поворотом 

Цілісний капот JCB 403 Plus відкривається ззаду, забезпечуючи вільний доступ до обох сторін моторного відсіку, де розміщені повітряний фільтр, акумулятор, баки для рідини та електрична система.

Разом з радіатором охолодження двигуна, всі ці компоненти захищені литою противагою, розробленою для встановлення на найбільші моделі у лінійці колісних навантажувачів JCB.

Навантажувач JCB 403 Plus також обладнаний системою телеметрії JCB LiveLink для постійної фіксації та визначення місцеперебування машини, попереднього планування технічного обслуговування та управління оповіщенням у разі виникнення несправностей.

Виконано за допомогою Disqus