Farmertronics представив роботизований садовий трактор з нульовим поворотом

27 лютого 2021 70 0
Farmertronics представив роботизований садовий трактор з нульовим поворотом
traktorist.ua

Нідерландська компанія Farmertronics презентувала триколісний роботизований трактор eTrac з нульовим поворотом. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що робот-трактор Farmertronics eTrac призначений для використання на плантаціях й виконує роботи по скошуванню, прополюванню та обприскуванню.

«Модель Farmertronics eTrac живиться від літій-іонної батареї з трьома акумуляторами та здійснює безпілотні операції за допомогою різальної колоди та обприскувачів. Робот з нульовим поворотом проводить навігацію, скануючи навколишнє середовище за допомогою GPS та 3D-датчика», — йдеться у повідомленні.

Читати також: На АгроВесна-2021 представили новий трактор ArmaTrac

Як зазначає виробник, для прокладання маршрутів можна використовувати додаток для Android, який eTrac використовуватиме у садівництві. 

Роботизований трактор спочатку буде доступний на нідерландському ринку цього року. З наступного року будуть охоплені ринки інших країн. 

В залежності від комплектації та потужності акумулятора (15, 30 або 45 кВт/год), вартість робота-садівника становитиме від €70 тис. до €100 тис.

Читати за темою: Перелік української с/г для держпідтримки розширено на 320 одиниць

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою