Злиття Variant Agro Build і KMZ Industries дасть об’єднаній компанії стабільнішу собівартість елеваторного обладнання — Шуфані

20 травня 2021 78 0
Данііл Шуфані, співвласник Variant Agro Build
Kurkul.comДанііл Шуфані, співвласник Variant Agro Build

У процесі злиття Variant Agro Build і KMZ Industries компаніям вдалося оптимально розділити напрямки виробництва так, щоб Variant Agro Build продовжив ефективно працювати в інших напрямках, а KMZ Industries не втратила жодного клієнта з елеваторного кластера.

Після злиття двох українських флагманів виробництва елеваторного обладнання у виграші будуть замовники. Таку думку в інтерв'ю Latifundist.com висловив співвласник Variant Agro Build Данііл Шуфані.

«Наші клієнти були здивовані новиною про злиття. Було багато питань, як буде будуватися взаємодія далі. Але коли я пояснив концепцію злиття і що кінцевий замовник від цього тільки виграє — абсолютна більшість клієнтів сприйняла об’єднання компаній позитивно. Принаймні я не відчув загрози втратити своїх клієнтів. Навпаки, вони підтримали це рішення», — розповів Данііл Шуфані.

Він додав, що на сумарному обсязі виробництва на об’єднаному підприємстві собівартість буде більш стабільною. Виходячи з цього, економічний ефект повинен збільшитися, оскільки на одному підприємстві буде сконцентровано більше замовлень і виробничих потужностей.

Нагадаємо, що про злиття KMZ Industries і елеваторного напрямку Variant Agro Build оголосили 29 квітня 2021 р. Договір передбачає завершення процесу злиття до кінця 2021 року.

Читати також: KMZ Industries і Variant Agro Build об’єднались задля створення домінуючого гравця на ринку елеваторного обладнання

Виконано за допомогою Disqus