Ерідон представив інноваційний сухий інокулянт для сої

11 березня 2021 182 0
Ерідон представив інноваційний сухий інокулянт для сої
Kurkul.com

Компанія «Ерідон» виводить на ринок інноваційний сухий інокулянт «МайкроСорч Плюс Соя» від британської компанії «IFAGRI». Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Даний біопрепарат містить бактерії Bradyrhizobium japonicum, суміш тальку з графітом, а також мікроелементи у вигляді заліза та марганцю. Відповідно препарат працює як інокулянт, який підвищує рівень засвоєння рослиною азоту; суміш тальку та графіту забезпечує текучість насіння в сівалці, змащування її механізмів та усуває статичну електрику; наявність мікроелементів покращує розвиток проростка.

«Біопрепарат застосовується в сухому вигляді шляхом механічного перемішування з посівним матеріалом. Змішування може здійснюватися як у бункерах сівалки безпосередньо перед посівом, так і на лініях, де насіння протруюється фунгіцидами та інсектицидами вологим способом, перед його фасуванням», — йдеться у повідомленні.

Біопрепарат виготовляється в США з використанням технології мікробіологічної стабілізації, яка забезпечує найвищий рівень живих клітин бактерій у порівнянні з більшістю інших інокулянтів на ринку.

Серед інших переваг, якими забезпечує продукт ця технологія, зазначається:

  • 2-річний термін придатності;
  • відсутність необхідності в екстендері;
  • можливість зберігати оброблене насіння до 90 днів;
  • бактерії у складі препарату під час зберігання можуть витримувати температуру до +38 ˚С.

Читати за темою: Ерідон виводить на ринок інноваційний сухий інокулянт для кукурудзи

Виконано за допомогою Disqus