До Ради подадуть законопроєкти про зближення України та ЄС в межах «зеленого курсу»

12 березня 2021 45 0
До Ради подадуть законопроєкти про зближення України та ЄС в межах «зеленого курсу»
Kurkul.com

У парламент подадуть пакет законопроєктів про зближення України та ЄС в межах «зеленого курсу» та проведуть парламентські слухання з цього питання. Про це розповів міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко під час круглого столу «Український агросектор в умовах Європейського зеленого курсу: виклики та можливості», організованого Українською Асоціацією Бізнесу і Торгівлі (UBTA) в партнерстві з Global 100% RE Ukraine та Міжнародним інститутом менеджменту (МІМ-Київ), інформує AgroPolit.com.

Зазначається, що до Романа Лещенка звернувся голова правління ГС «Global 100% RE Ukraine» Олександр Домбровський із питанням, як він ставиться до того, щоб прийняти пакет законів в межах зближення «зеленого курсу» з ЄС.

У відповідь на це міністр аграрної політики та продовольства України відповів, що він повністю підтримує це.

«Найближчим часом у парламенті буде створено міжфракційне об’єднання на засадах підтримки агросектору, який можливо є і буде локомотивом нашої економіки. Крім того, ми готові напрацювати пакет законопроєктів про «зелений курс», провести парламентські слухання. Якщо вдасться погодити внесення цих законопроєктів у порядок денний на якийсь пленарний тиждень, то можете розраховувати на мою підтримку у цьому питанні як міністра та всіх депутатів представників агросектору», — пояснив він.

 

Виконано за допомогою Disqus