У ДПЗКУ прокоментували обшуки через підозру у дачі хабаря

16 березня 2021 103 0
У ДПЗКУ прокоментували обшуки через підозру у дачі хабаря
Kurkul.com

У «Державно продовольчо-зерновій корпорації України» дали офіційну позицію щодо обшуків у компанії через підозру можливого отримання хабаря одним із начальників департаментів за призначення одного з регіональних керівників. Про це повідомляє пресслужба компанії на офіційній сторінці у Facebook.

«Минулого тижня, 12 березня 2021 р. Державним бюро розслідувань були проведені обшуки в приміщенні адміністративної будівлі АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» без відповідної ухвали суду по факту можливого вчинення  кримінального правопорушення за ст. 368, ч. 3 КК України», — написали у відомстві.

В корпорації наголосили, що даний випадок є поодиноким та жодним чином не йдеться про системну корупційну схему службових осіб АТ «ДПЗКУ» та будь-яку причетність керівної ланки корпорації до інциденту.

«Наразі працівниками правоохоронних органів проводиться досудове слідство, Товариство, зі своєї сторони, готове надати правоохоронним органам всю необхідну інформацію для максимально об’єктивного розслідування цієї справи. Керівництво АТ «ДПЗКУ» засуджує можливі факти корупції в корпорації та робить все можливе для запобігання їх в майбутньому», — зазначили у ДПЗКУ.

Читати також:

Виконано за допомогою Disqus