Агровиробників навчать ефективному управлінню бізнесом

17 березня 2021 1236 0
Агровиробників навчать ефективному управлінню бізнесом
pixabay.com

В кінці березня та на початку квітня продовжиться навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro», який на початку року запустили «Українська асоціація бізнесу і торгівлі» (UBTA), у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям і торгівлі (ITFC), «Офісом з просування експорту в Україну» при фінансуванні Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО). Про це повідомляє пресслужба UBTA.

Зазначається, що проєкт Grow up: Agro, практичні інтенсиви по якому відбудуться 25-27 березня та 1-3 квітня, — це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн, який допоможе удосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень.

Навчальна програма розроблена для власників мікро-, малих і середніх підприємств, які займаються виробництвом і переробкою: молока і м'яса; овочів, фруктів і ягід; кондитерських виробів; аквакультури. На програму можуть подаватися підприємства, які працюють в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Черкаській областях.

Відзначається, що учасники програми дізнаються:

  • як побудувати ефективну систему управління компанією (юридичні питання, стратегія розвитку та фінансування діяльності);
  • як підвищити конкурентоспроможність підприємств (маркетингова, комунікаційна та SMM стратегія);
    навіщо потрібна сертифікація і як її проходити (екологічні аспекти ведення бізнесу, добровільна сертифікація, Global G.A.P, HACCP);
  • як розвивати канали продажів (маркетплейси, інтернет-магазини, торгові мережі, співпраця на умовах франшизи);
  • як вибудувати оптимальну логістику продукції (ланцюг постачання продукції, транспортна логістика, юридичні аспекти контрактної діяльності);
  • як знайти спільну мову з іноземними партнерами (бар'єри по завоюванню іноземних ринків, ведення та супровід переговорів, особливості бізнес-культури зарубіжних партнерів).

Так, Василь Комісаров, засновник проєкту Om-Mnom Craft, початківець в агробізнесу, вже пройшов курс програми Grow Up Grow для агровиробників.

«Найперше, що мені сподобалося — це практичність. Адже навчають не викладачі, а професіонали, які вже визнані ринком, з власним досвідом, досягненнями та власними граблями. Також навчання проходить динамічно. Модератори дуже гарно керують процесами і не дають відключатись», — зазначив він.

Також агровиробник оцінив у навчанні стислість та дохідливість інформації, де навіть складні питання розбираються зрозумілою мовою та на реальних прикладах самих учасників.

Зареєструватися на навчальний курс можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus