Фахівець розповів, як організувати роботу із зембанком за допомогою AgroОnline

1 квітня 2021 23 0
Фахівець розповів, як організувати роботу із зембанком за допомогою AgroОnline
Kurkul.com

Система AgroОnline дозволяє фермеру керувати всіма взаємовідносинами з власниками земельних ділянок, завдяки чому можна побачити всю юридичну інформацію по землі — документи на право власності, на право оренди, суборенди тощо. 

Про те, як організована робота із зембанком у системі та які операції можна проводити з ділянками з інтерфейсу системи розповів Віктор Боровик, засновник і операційний директор компанії AgroОnline, на прикладі господарства Grano Group на Чернігівщині, з яким компанія активно працює саме в цьому напрямку у матеріалі «Віктор Боровик: Система AgroOnline у дії — модернізуємо господарство на прикладі Grano Group» на Кurkul.com.

За його словами, також за допомогою системи AgroОnline можна побачити дані безпосереднього власника ділянки, фінансові розрахунки за оренду, а також реєстраційні дії по ділянці чи зміну власника.

«Тобто це інструмент управління земельним банком, який дозволяє працювати з лояльністю власників земельних ділянок, відстежувати вчасну виплату оренди, щоб вони залюбки продовжували співпрацю з вами», — зазначив Віктор Боровик.

За безкоштовною консультацією стосовно впровадження системи звертайтеся за тел. 067-508-45-51 (Іванна). Отримати безкоштовну персональну презентацію системи можна отримати за посиланням.

Читати за темою: Електронний документообіг підвищить рентабельність агропідприємства — експерт

Виконано за допомогою Disqus