Французький виробник розробив дискові борони незвичайної конструкції

4 квітня 2021 823 0
Sky Agriculture розробив дві дискові борони незвичайної конструкції
Agropolska.plSky Agriculture розробив дві дискові борони незвичайної конструкції

Французька компанія Sky Agriculture, випустила перші дві дискові борони Methys TW 6000 та Methys TW 8000 незвичайної форми. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що дві напівнавісні гідравлічні моделі Sky Agriculture Methys відрізняються нетиповою конструкцією та розмірами. Робоча ширина борони Methys TW 6000 — 6 м, вага — 6,2 т. В дискової борони Methys TW 8000 робоча ширина — 8 м, вага — 7, 8 т. Робоча глибина дисків на обох агрегатах — 3-11 см. Для обох моделей компанія пропонує диски одного діаметра 514 мм. При сприятливих умовах 6-метрову дискову борону можна агрегатувати з трактором потужністю 150 к.с., для 8-метрової достатньо буде 210 к.с.

«Дискові борони Methys були створені для неглибокого боронування стерні. Точне дотримання глибини проникнення в ґрунт забезпечується великим діаметром дисків. Незвичайною є й конструкція дисків борони, які виготовлені на основі механізму MaxiDrill. Технологія передбачає обертання дискових балок, яке на думку розробників забезпечує правильне положення робочих органів та краще проникнення в ґрунт», — йдеться у повідомленні.

Робочі органи борони є одночасно увігнутими, зубчастими і хвилястими, подібної конструкції ще не має на ринку сільськогосподарських агрегатів. Розробник ідеї в Methys поки не розголошується.

Читайте також: Knoche представила новий високопродуктивний коток Speedmax

Виконано за допомогою Disqus