Massey Ferguson презентував новий комбінований прес-підбирач

9 квітня 2021 41 0
Massey Ferguson презентував новий комбінований прес-підбирач
traktorist.ua

Компанія Massey Ferguson, бренд корпорації AGCO, представила новий комбінований прес-підбирач Massey Ferguson RB 4160P Protec. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Massey Ferguson RB 4160P Protec поєднує в собі всі функції силосних прес-підбирачів серії RB із вбудованим пристроєм для обмотки тюків, що дозволяє проводити збирання й силосування корму з високим вмістом вологи за один простий процес. 

«У кліматі з високою вологістю та великою кількістю дощів традиційна заготівля сіна може виявитися непростим завданням, тому багато кормовиробників переходять на тюкований силос. Вони не тільки уникають проблем з пересиханням, але й можуть зібрати свій корм на ідеальній стадії росту для отримання максимальної поживної цінності», — зазначив Дейн Мозель, фахівець з маркетингу сегменту техніки для заготівлі кормів корпорації AGCO.

Читати також: Бізон-Тех представив новий телескопічний навантажувач Massey Ferguson

Універсальний прес-підбирач RB 4160 Protec підходить для тюкування будь-якої культури. На додаток до рулонів, загорнутих у пластикову плівку, машину можна використовувати для обгортання кормів у сітку перед пакуванням у силос, а також для пресування сухого сіна, соломи й навіть таких матеріалів, як кукурудзяна солома. Індивідуально обгорнуті тюки забезпечують високу якість корму та переваги транспортування.

«Від моменту надходження корму в підбирач Protec до моменту виходу обгорнутого тюка проходить менше хвилини. Годування таким високоякісним кормом може фактично знизити витрати на раціон, тому що фермеру вже не потрібні інші домішкиі», — розповів Дейн Мозель, фахівець з маркетингу сегменту техніки для заготівлі кормів корпорації AGCO.

Прес-підбирач Protec оснащений двома рядами ножів Xtracut з гідравлічним приводом. Оператори можуть вибрати 0, 8, 9 або 17 ножів для досягнення зрізу кормової маси довжиною до 2,65 дюйма (майже 7 см), що дозволяє поліпшити засвоюваність корму. Як тільки урожай потрапляє в пресувальну камеру, система постійного тиску (CPS) забезпечує стабільну щільність протягом усього процесу пресування.

Читати  за темою: Жатка 9350 DynaFlex для комбайнів Fendt отримала премію Девідсона 2021

Унікальна конструкція забезпечує міцність обмотувального пристрою комбінованого прес-підбирача, що обмотує силосні рулони вагою майже 1360 кг. При цьому він досить компактний для більшої маневровості в полі та простий при транспортуванні й зберіганні.

У стандартну комплектацію прес-підбирача входить камера, встановлена на задній панелі, що дозволяє оператору бачити обмотувальний стіл і контролювати переміщення, обмотування й випуск тюків. Обслуговування машини просте: прес-підбирач оснащений легкодоступними змащувальними вузлами й автоматичною системою змащення ланцюга.

Виконано за допомогою Disqus