Господарство з Київщині використовує роторні комбайни для мінімізації втрат врожаю

11 квітня 2021 120 0
Господарство з Київщині використовує роторні комбайни для мінімізації втрат врожаю
traktorist.ua

Фермерське господарство «ТВК», що на Київщині, використовує роторні комбайни для мінімізації втрат врожаю. Про це інформує Тraktorist.ua

Зазначається, що підприємство має в експлуатації два комбайни Case ІН Axial Flow 8230., максимальна потужність яких досягає 516 к.с. Довжина ротора комбайну становить 2623 мм, а об’єм бункера — 12,3 м³. 

«Ми обрали комбайни Case ІН через те, що у нас зернова кампанія. Case ІН — роторний комбайн. А роторні комбайни, якщо гарно відрегулювати, не б'ють обмолочене зерно, немає втрат», — розповів Ігор Ткаченко, головний інженер господарства «ТВК».

Читати також: Власники сільгосптехніки повинні декларувати доходи

Для комбайнів у господарстві є дві жатки, якими послуговуються на підприємстві під час збирання. Перша з них призначена для збирання сої, друга — для всіх інших культур, які вирощує підприємство. У парі з комбайнами використовуються два ріпакових столи та спеціальний візок.

Також, крім комбайнів бренду Case ІН, у техпарку «ТВК» — трактори John Deere, МТЗ, ХТЗ, сівалки Equalizer, Väderstad, Kockerling, обприскувачі New Holland, Boguslav, а ще розкидачі міндобрив, плуг, котки та інші агрегати. 

Читати за темою: Стало відомо, які штрафи можуть отримати водії сільгосптехніки при виїзді на поле

Виконано за допомогою Disqus