Компанія Väderstad інвестувала у відкриття нової лабораторії

2 квітня 2021 34 0
Компанія Väderstad інвестувала у відкриття нової лабораторії
traktorist.ua

Компанія Väderstad інвестувала значні кошти у відкриття нової лабораторії для випробування гідравліки та інших компонентів. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Компанія Väderstad у березні 2021 р. відкрила другу власну лабораторію для випробування компонентів. Площа комплексу займає 350 м² та містить ряд тестувальних цехів, лабораторію з випробування гідравлічних систем, майстерню, конференц-зал, офіс та кухню. Наразі це друга лабораторія компанії, перша була відкрита ще у 2016 р., мала площу 280 м² й призначалася для випробування висівних систем.

«З відкриттям цієї лабораторії ми встановили новий стандарт комфортного робочого середовища та можливостей. Отримавши побажання працівників відділу тестування, та залучившись допомогою архітекторів і дизайнерів ми розробили бажаний проєкт приміщення, який і втілили в життя», — зазначив Мікаель Альбрехт, менеджер випробувального центру Väderstad.

У компанії наголошують, що лабораторія стане важливою складовою у розробці кращих компонентів для гідравлічних систем, однак в ній також будуть проводитися випробування інновацій та вдосконалення інших продуктів компанії.

Читати за темою: Компанія Väderstad випустила ювілейну 1000-ну сівалку Tempo L

Виконано за допомогою Disqus