На Україну насувається циклон, який принесе холод та мокрий сніг

6 квітня 2021 124 0
На Україну насувається циклон, який принесе холод  та мокрий сніг
pixabay.com

Завтра, 7 квітня, очікується погіршення погодних умов. Пануватиме хмарна синоптична картина, лише на Заході сонячно з частковою хмарністю. Циклон принесе значні опади майже на всю територію України, місцями вони досягатимуть 13 мм. Про це повідомляє Метео Фарм.

Синоптики зазначають, що лише в західних областях очікуються короткочасні опади. Опади переважатимуть у вигляді дощу, але на Півночі та Заході у зв'язку з низькими температурами сніжитиме, можливе випадіння суміші снігу з дощем та налипання мокрого снігу. Вітер посилиться до штормового.

«Арктичне повітря принесе похолодання. Найпрохолодніше буде на Заході та Півночі. В західних областях нічні температури коливатимуться від 0 до -7°С, денні температури досягнуть позначки +2...+7°С, на Півночі нічні температури складуть -1...+4°С, денні +4...+9°С. В центральних областях у нічний час -2...+5°С, денна температура досягне +4...+15°С, в південних та східних областях нічна температура знаходитиметься в межах 0...+7°С, денна температура досягне позначки +5...+16°С», — йдеться у повідомленні.

Читати також: Дощі з грозами накриють Україну — прогноз погоди на тиждень

Виконано за допомогою Disqus