Майбутнє зернової галузі обговорять на Grain Ukraine 2021 в Одесі

7 квітня 2021 74 0
Майбутнє зернової галузі обговорять на Grain Ukraine 2021 в Одесі
Grain Ukraine

Цього року VІ Міжнародна зернова конференція Grain Ukraine відбудеться 4–5 червня в Одесі під гаслом Future Grain, на якій акцент буде зроблено на обговоренні майбутнього зернової галузі. Про це повідомляє пресслужба Grain Ukraine.

Зазначено, що серед хедлайнерів конференції — перші особи профільних міністерств та відомств:

  • Роман Лещенко, міністр аграрної політики та продовольства України, розповість про стратегію розвитку аграрного ринку на найближчі 10 років;
  • Владислав Криклій, міністр інфраструктури України, — про перспективи України у ролі транспортного хабу між Сходом та Заходом;
  • Владислава Магалецька, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, — про ДПСС як головні ворота українського зернового експорту.

Також, на торгівельній панелі відбудеться дискусія щодо перспектив українського зерна на зовнішніх ринках та майбутніх трендах з Тарасом Качкою, заступником міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Іванною Доріченко, арбітром GAFTA та управляючим директором TRADAIDE, Дмитром Фурдою, головним менеджером з торгівлі зерновими культурами компанії «‎Нібулон»

Про майбутнє розвитку портів, їх вихід на конкурентоспроможний рівень та необхідні зміни до законодавства під час інфраструктурної панелі відбудуться дискусії із такими експертами:

  • Шота Хаджишвілі, співзасновником та директором групи компаній RISOIL S.A;
  • Дмитром Ливчем, керівником аналітичного відділу «‎Центру економічного відновлення»;
  • Михайлом Різаком, заступником генерального директора із взаємодії з органами влади компанії «‎Нібулон»;
  • Юрієм Васьковим, власником компанії «‎Укрмара»;
  • Райвісом Вецкагансом, власником RV Transport Consulting, представником QTerminals;
  • Євгеном Ігнатенко, співзасновником компанії Grain Transshipment. 

Про чинні та майбутні фітосанітарні норми у розрізі українського експорту розкажуть:

  • Аріна Корчмарьова, віцепрезидент Cotecna Inspection S.A. у Чорноморському та Балтійському регіонах;
  • Владислав Седик, перший заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. 

«Традиційно Grain Ukraine має статус найатмосфернішої аграрної тусовки року. Останні роки ми бачимо, які запеклі і дійсно корисні для ринку дискусії відбуваються на сцені, і продовжуються у неформальній атмосфері. Зернові титани зустрічаються тут, щоб обговорити майбутнє», — зазначила Ірина Бондаренко, голова оргкомітету Grain Ukraine.

Організатори очікують понад 400 учасників. Для забезпечення підвищеного рівня захисту здоров’я подія пройде на свіжому повітрі, у Buddha Beach. Організатори події — компанія IdeasFirst, група TIS та зерновий термінал Neptune — запевняють, що на майданчику дотримуватимуться всіх вимог МОЗ щодо носіння масок, необхідної площі на кожного учасника, дистанції та постійної дезінфекції приміщень, аби гості могли зустрітися із колегами та друзями без шкоди для здоров’я. 

Місце проведення Grain Ukraine 2021 — Одеса:

  • перший день — Buddha Beach, вул. Віце-Адмирала Азарова, 1;
  • другий день — Park Residence, Французький бульвар, 85.

Дізнатися більше та забронювати участь у конференції можна за посиланням, слідкувати за новинами конференції — на Facebook та LinkedIn.

Виконано за допомогою Disqus