На територію України повертаються похолодання та дощовий циклон — синоптики

12 квітня 2021 240 0
На територію України повертаються похолодання та дощовий циклон — синоптики
Kurkul.com

Протягом тижня переважатиме похмура погода з проясненням. Найбільш сонячно буде 12 квітня. Температури максимально підійматимуться 12-14 квітня, вікенд пройде у режимі прохолоди. Про це повідомляє Метео Фарм.

Синоптики прогнозують, що упродовж тижня очікується значна кількість опадів. Найбільш інтенсивно дощитиме з 14 по 16 квітня. Вітер помірний південного, південно-східного напрямку 2-5 м/с.

«Тиждень поділиться на два температурні періоди. З 12 по 15 квітня збережуться високі температури. На всій території країни нічні температури коливатимуться від +2 до +11°С. Денні температури досягнуть позначки +6…+19°С. Максимально повітря прогріється на Заході та Сході +20…+21°С.  Мінімальні температури ґрунту на всій території України знаходитимуться в межах +3…+13°С. Розпочинаючи з 16 квітня температури почнуть повзти вниз. У вихідні дні очікуємо на різке похолодання. Нічні температури опустяться до 0…+7°С, денні температури коливатимуться від +6 до +14°С.  Мінімальні температури ґрунту зупиняться на позначці +2…+9°С», — йдеться у повідомленні.

Читати також: В Україні знизився рівень зволоження ґрунту — погодна аналітика

Виконано за допомогою Disqus