Фрегат допомагатиме державі в реалізації стратегії розвитку зрошення

20 квітня 2021 35 0
Фрегат допомагатиме державі в реалізації стратегії розвитку зрошення
traktorist.ua

Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко та керівник компанії «Фрегат» Артур Херувімов провели робочу зустріч присвячену перспективам розвитку меліорації в Україні. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Під час зустрічі Міністр аграрної політики та продовольства України та керівник компанії «Фрегат» також домовилися про подальше співробітництво.

«Оскільки «Фрегат» є провідним вітчизняним виробником дощувальних машин в Україні, то фахівці можуть допомогти Міністерству в реалізації амбітної стратегії розвитку зрошення та дренажу», — повідомили у компанії «Фрегат».

Зазначається, що відтепер спеціалісти компанії братимуть участь в обговоренні стратегічних питань в робочих групах та надаватимуть експертну підтримку. В компанії вважають, що багаторічний досвід фахівців «Фрегат» у виробництві надійної зрошувальної техніки для українських та іноземних аграріїв, успішна реалізація індивідуально розроблених планів поливу та якісне покращення роботи сервісної служби, тепер сприятимуть досягненню цілей державної стратегії.

Читати також:

Виконано за допомогою Disqus