Амазоне-Україна розпочала всеукраїнський демо-тур сівалки точного висіву Precea

24 квітня 2021 79 0
Амазоне-Україна розпочала всеукраїнський демо-тур сівалки точного висіву Precea
traktorist.ua

«Амазоне-Україна» проведе демонстрацію можливостей сівалки точного висіву Amazone Precea на полях понад 20 агропідприємств у 16 регіонах України впродовж квітня-травня 2021 р. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що перше випробування сівалки Amazone Precea у польових умовах відбулось 20 квітня на полях агропідприємства «Терезине» на Київщині.

«Особливістю першого демо-показу став дуже вологий ґрунт. Але навіть такі умови не завадили сівалці Precea працювати зі швидкістю 16 км/год і забезпечити дотримання коефіцієнту варіації на рівні 5% (у фактичному вимірі, при плановій відстані між насінинами 23,8 мм — не більше 15 мм). Крім того, завдяки системі автоматичного налаштування селекторів SmartControl, кількість пропусків та двійників дорівнювала нулю», — зазначив  генеральний директор «Амазоне-Україна» Дмитро Давиденко.

Читати за темою: На Харківщині випробовують вдосконалену модель трактора ХТЗ Т-160

Другий демо-показ вже запланований на 24 квітня 2021 р. на полях господарства «Чепа» у Корюківському районі Чернігівської області. А 26-27 квітня сівалка працюватиме на полях УКАБ «Агротехнології» у Бориспільському районі на Київщині.

Нагадаємо, що завод Кобзаренка розробив подрібнювач деревини.

Виконано за допомогою Disqus