На Дніпропетровщині створили Асоціацію аграріїв Придніпров’я

26 квітня 2021 41 0
На Дніпропетровщині створили Асоціацію аграріїв Придніпров’я

На Дніпропетровщині створили «Асоціацію аграріїв Придніпров’я». Це дозволить забезпечити фермерів юридичним та фізичним захистом, допомогти розв'язувати спірні питання та проблеми сучасного агробізнесу. Повідомляє Відкритий.

Зазначається, що «Асоціація аграріїв Придніпров’я» буде виступати гарантом захисту та взаємовигідних відносин між аграріями та партнерами, а також проводити консультаційну просвітницьку роботу.

«Одна з важливих проблем, яку ми будемо допомагати вирішувати — це неможливість сформувати вигідну ціну на добриво, зерно та сільгосптехніку. Аграрій іноді просто не бачить необхідну суму. Всі найкращі пропозиції отримують великі господарства. Тож об’єднавши фермерів, ми надаємо їм змогу отримувати вигідні умови співпраці та можливість заробляти належні кошти за свою працю», — коментує співзасновник асоціації Микола Маловік.

Читайте також: Озвучено прогноз цьогорічного врожаю сільгоспкультур

До «Асоціації аграріїв Придніпров’я» вже долучилися кваліфіковані партнери з правової галузі. Вони зможуть забезпечити членів організації необхідною підтримкою та надати весь спектр нотаріальних послуг.

«Серед наших партнерів є й охоронне агентство. Ситуації в агробізнесі бувають різні: і рейдерські захвати, і відбирання техніки чи землі. Саме щоб убезпечити фермерів від цих проблем, ми і будемо співпрацювати з охоронцями», — зауважив голова новоствореної громадської організації Віталій Старишко.

Виконано за допомогою Disqus