BEDNAR та Moreni спільно виготовлятимуть ротаційні борони

6 травня 2021 56 0
BEDNAR та Moreni спільно виготовлятимуть ротаційні борони
traktorist.ua

Компанія BEDNAR оголосила про співпрацю з італійською сімейною компанією Moreni щодо виготовлення ротаційних борін. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що з метою продовжувати розвиток та відповідати попиту клієнтів у сегменті комбінації сівалки з ротаційною бороною (популярні на ринках Італії, Франції, Великобританії та Польщі), BEDNAR почав партнерську співпрацю виробництва ротаційних борін з італійською сімейною компанією Moreni, якою керує Мішель Морені.

Ротаційні борони BEDNAR Kator будуть доступні як в суцільному виконанні з шириною захвату 3 м, так і в компактній варіації з шириною захвату 6 м та можливістю складання.

«Спираючись на наш попередній досвід, ми витратили багато часу на пошук відповідного партнера, який спеціалізується на виробництві високоякісних ротаційних борін. Moreni — це сімейний бізнес, як і наш. Компанія прислухається до вимог своїх клієнтів і має більш ніж столітній досвід виробництва сільськогосподарської техніки. Ця стратегічна співпраця дозволить нашій торговельній мережі краще реагувати на потреби як поточних, так і потенційних клієнтів», — зазначив Ян Беднар, комерційний директор BEDNAR FMT.

За його словами, нові ротаційні борони BEDNAR Kator будуть поступово представлені у рамках передсезонної кампанії 2022 р. з можливістю постачань обмеженої кількості агрегатів з шириною захвату 3 м та 6 м на окремі ринки вже у цьому сезоні.

Читати за темою: Аграріям запропонували універсальний ґрунтообробний агрегат від BEDNAR

Виконано за допомогою Disqus