Німецька компанія презентувала нового автономного робота-годувальника

16 травня 2021 54 0
Німецька компанія презентувала нового автономного робота-годувальника
traktorist.ua

Німецька компанія-виробник Lemmer Fullword розширила асортимент автономних роботів-годувальників, представивши нову модель FRMCut 4.2, що виконує п'ять робочих операцій. Про це повідомляє Тraktorist.uа.

«Робот-годувальник Lemmer Fullword FMRCut 4.2 взаємодіє з кормокухнею та автономно виконує всі робочі операції від зважування, різання, змішування й подачі до проштовхування корму. Таким чином машину забезпечує подачу невеликих, однорідно змішаних порцій свіжого корму кілька разів в день», — йдеться у повідомленні.

Подвійний змінний змішувальний бункер з нержавіючої сталі завтовшки 6 мм міліметрів має місткість 4,2 м³. Горизонтальна система змішування розроблена для забезпечення ідеального змішування навіть при невеликих порціях. У програмному забезпеченні для раціону можна вказати до 20 компонентів, таких як грубі корми, силос, трава або сіно, а також концентрати, пивоварні зерна, мінерали й рідкі компоненти (патока та інші). Пам'ять робота Lemmer Fullword FMRCut 4.2 дає можливість зберегти до 20 сумішей.

Читати також: Компанія Kuhn оновила прес-підбирачі серії VB

Виконано за допомогою Disqus