Завтра в Києві стартує Міжнародна виставка АГРО-2021

7 червня 2021 84 0
Завтра в Києві стартує Міжнародна виставка АГРО-2021
agroexpo.in.ua

Завтра, 8 червня, о 12:00 відбудеться церемонія відкриття 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» за участі Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка. Повідомляють організатори.

Місце проведення: територія НК «Експоцентр України» (ВДНГ).

Цього року понад 1 000 компаній-учасниць з усіх куточків України продемонструють найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування. Також у виставці AGRO-2021 візьмуть участь  компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини.

Як зазначається, у рамках виставки відбудеться 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

Також в період виставки, а саме з 8 по 11 червня, відбудуться презентації аграрних досягнень з 10 областей України — Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької.

Окрім того, в перший день виставки, 8 червня з 13:00 по 17:00, проходитиме IV Агрополітичний форум, присвячений земельній реформі і інструментам фінансування аграріїв. На другий день виставки, 9 червня з 11:00 по 14:00, заплановано проведення  конференції «Органік: знання, досвід, результат».

Окрім ділової та виставкової програми, на всіх відвідувачів чекають розважальні заходи:

  • автомобільний фестиваль «Агро Авто Шоу»;
  • кулінарний фестиваль «AgroFoodFest»;
  • фестиваль національних виробників товарів «FEST UA».
Виконано за допомогою Disqus