Ціни на зернові та олійні — огляд за 26 травня від Zernotorg.ua

26 травня 2021 4979 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 26 травня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта     

На початку травня в портах України стабілізувались ціни на зернові. Так, ціна пшениці 2 класу станом на 6 травня була на рівні 7,8 тис. грн/т, пшениці фуражної — 7,7 тис. грн/т, кукурудзи — 8,3 тис. грн/т. Дешевшати зернові почали починаючи із 14 травня. Так, за 10 днів ціна пшениці 2 класу та пшениці фуражної знизилась на понад 500 грн/т.

Нагадаємо, Україна залишатиметься на одній з провідних позицій постачальників кукурудзи в країни Європейського союзу. Про це розповів глава аналітичного підрозділу Cefetra Харм де Вілде під час Black Sea Grain-2021.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus