Ціни на зернові та олійні — огляд за 28 травня від Zernotorg.ua

28 травня 2021 6554 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 28 травня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта     

Вже другий тиждень поспіль в портах України дешевшає пшениця. Так, станом на 28 травня, на Миколаївщині ціна пшениці 2 класу знизилася до 7 398 грн/т, пшениці фуражної — до 7 289 грн/т. В Одеській обл. вартість пшениці 2 класу становить 7 355 грн/т, пшениці фуражної — 7 236 грн/т. Також впала в ціні кукурудза.

Нагадаємо, низький попит з боку імпортерів, як наслідок сформованих обсягів для роботи в поточному сезоні, а також сприятливі погодні умови в основних країнах-виробниках, сприяли подальшому зниженню цін в сегменті фуражної пшениці

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus