В Україні виробники елеваторного обладнання зробили великий стрибок у розвитку — Носок

27 травня 2021 58 0
В Україні виробники елеваторного обладнання зробили великий стрибок у розвитку — Носок
Kurkul.com

За останнє десятиріччя українські виробники елеваторного обладнання зробили величезний якісний стрибок у розвитку. Про це заявив Андрій Носок, керуючий директор напрямку прямих інвестицій Dragon Capital, на аграрному форумі Grain Storage Forum «Елеватор» 2021.

«Як представник інвестиційної спільноти я бачу великий потенціал в агросекторі й, зокрема, елеваторній галузі. Маю сказати, що за останнє десятиліття український виробник зробив величезний якісний стрибок у розвитку. Сьогодні ми виготовляємо продукцію, яка повністю відповідає світовим стандартам, здатні вигравати в конкурентній боротьбі у глобальних компаній і пропонувати клієнтам більшу цінність, ніж більшість гравців на цьому ринку», — зазначив він.

Зокрема, експерт наголосив, що злиття KMZ Industries і елеваторного напрямку Variant Agro Build спрямоване на посилення українського машинобудування, на подальше закріплення досягнутих успіхів і позицій, на вишукування нових можливостей для об’єднаної компанії як в Україні, так і поза її межами.

Читати також: KMZ Industries і Variant Agro Build об’єднались задля створення домінуючого гравця на ринку елеваторного обладнання

«Ціль об'єднання — створити безумовного лідера на цьому ринку: із найкращою командою, ще більш потужним виробництвом і сервісом та інноваційною складовою. Гравця, якому буде набагато простіше одержувати перемоги в тендерах на великі проєкти в конкуренції із глобальними компаніями в нашій галузі. Це і проєкти будівництва портових терміналів, і великих переробних заводів, які, ми розраховуємо, почнуть будуватися в Україні незабаром із приходом інвестицій, і багатьох-багатьох інших», — пояснив Андрій Носок.

Окреслюючи головні тенденції елеваторного виробництва, експерт акцентував на необхідності в першу чергу бути корисним аграрію, прагненні допомогти в розвитку його бізнесу.

«Ми надзвичайно раді успіхам українських аграріїв, ми завжди поряд і готові допомогти. Адже головна задача виробника — не лише виготовити і продати обладнання, а й бути, так би мовити, технічним партнером своєму замовникові, повністю поринати в його бачення бізнесу, забезпечити найкраще рішення для реалізації саме його завдань, допомагати в розвитку і будувати довготривалі партнерські стосунки, що ґрунтуються на повній довірі», — резюмував він.

Нагадаємо, у квітні KMZ Industries і Variant Agro Build підписали угоду про злиття елеваторного напрямку компанії ТОВ «Варіант Агро Буд» з ЗАТ «Карлівський машинобудівний завод»

Виконано за допомогою Disqus